söndag 29 mars 2009

Badkar


Jag o E va i sävar en fredag, då passade Eskil på att bada i ett badkar. Tror att det är roligare med ett riktigt badkar än den lilla plastbyttan på dragongatan.

Ny vagn


Köpte en ny sittvagn på kupan möbler. 250 spänn, man är ju nöjd. Det är en brio vagn som fälla ned i liggläge. Tror att eskil också tycker den är fin. Den va ganska rostig i kromen men med en tub autosol så går det mesta i rostväg putsa bort.

ny tjock tv



Jag o benne köpte ny tjocktv. Köpte den på blocket av nån som bodde här i stan. Tror att det är den tyngsta o tjockaste tv jag burit någonsin. Det är en sony 32" som är 60cm tjock. Vi köpte även en bänk på returmarknaden som målades om och som nu används som tv bänk. Nu kanske det blir lättare att få hem folk på besök när vi införskaffat widdescreen. Den blå duken under tv är bara en tillfällig lösning tills färgen härdat ordentligt.

måndag 16 mars 2009

Alla som inte Maxar är Havannaman

glöm ej att gå o ät på max kl 19 idag. en sorts gäng uppslutning. tror det kan bli kul. alla är välkommen.

2:an

Det har nu börjat lugna sig med allt jobb som det innebär att ha ett litet barn. Därför ska jag och benne nu skaffa ett nytt. Det beräknas komma nån gång till hösten. Det är great med kids./pearl

lördag 7 mars 2009

Eskil o jag träffar en fotografandreas.



Det är great med kids! Känns lite lättare nu alltsammans, det måste vara värmen. Nu ska jag ta ner tvätten och skala potatis.

måndag 2 mars 2009